Blog

НОВИНИМобільні стіни 
Зcувні мобільні стіни Optimal

Мобільні стіни 

Мобільні стіни – це складні конструкції, які складаються з рухомих секцій, здатних змінювати конфігурацію приміщення. Вони є універсальним рішенням, коли необхідно змінювати розміри приміщення, ділячи великий зал на нові зони з малих кімнат.
Мобільні стіни зазвичай складаються з металевих рам (секцій), що приводяться в рух за допомогою різних механізмів. Кожна секція забезпечує герметичність стіни через те, що їх конструкції мають фіксатори і телескопічні елементи.У нашому асортименті ви знайдете різноманіття розсувних стін в під різні проекти, в різних розмірах і матеріалах декору. Ми пропонуємо, як  розсувні стіни з стандартною звукоізоляцією, так і з підвищеними показниками звукоізоляції, а також скляні мобільні стіни для прозорих рішень.
 
Мобільні стіни є популярними для використання в готельних, конференційних та виставкових приміщеннях, тому що вони дозволяють змінювати конфігурацію приміщення без зайвих зусиль та витрат. Зв’яжіться з нами для отримання додаткової інформації та замовлення розсувних стін і перетворіть ваш простір в затишне та функціональне місце.

ЗАТЕЛЕФОНУЙТЕ НАМ ЧИ ВІДПРАВТЕ ПРОЕКТ

Back To Top
ЕВОЛ СИСТЕМС

Розсувні мобільні стіни Optimal в Україні. Офіційний дилер

Контакти
Social
>